Спагеті під моркв'яно-горіховим соусом
- Спагеті (сухі) 200 г
- Морква 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Олія оливкова 1 ч.л.
- Базилік (сухий) 0.5 ч.л.
- Сіль
- Горіхи (кедрові) 2 ч.л.
Почистити моркву, порізати товстими брусками, часник не очищати. Відварити часник з морквою до м'якості (приблизно 15-20 хвилин). 3 ст. л. відвару залишити, решту додати у воду, де будуть варитися спагеті.
Відварити спагеті, як любите. Часник вийняти з шкірки, покласти в блендер разом з морквою, горішками, базиліком, сіллю і оливковою олією. Влити відвар. Збити.
Спагеті змішати з частиною соусу. Викласти на тарілку і зверху покласти ще трохи соусу.
Салаты с бурякомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina: кулинарные рецепты праздничных блюд. Рецепты с малиной.
Рецепты новогодних праздничных блюдКулинарные рецепты
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепт вкусной домашней колбасы.
http://recepti.biz.uaПлов В Мультиварке Рецепт. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter