Спагеті із соусом «Тіфані»
- Спагеті 300 г
- Кальмар 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 8 зуб.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Вино біле сухе 125 мл
- Кубик бульйонний (курячий) 1 шт.
- Базилік (сушений) 5 ст.л.
- Горіхи кедрові (арахіс) 5 ст.л.
- Олія рослинна
Паста. Базилік, змелені горіхи, вичавлений через прес часник (5 зуб.) добре перемішати і залити олією до пастоподібного стану (приблизно до густоти сметани). Потрібно 2 ч. л., решту покласти у чисту скляну баночку і зберігати у холодильнику. Таку пасту можна додавати у будь-які інші соуси.
Соус.
Кальмари відварити у солоній воді 3 хвилини, почистити, нарізати соломкою. Бульйонний кубик розчинити у 125 мл води.
Моркву нашаткувати соломкою, цибулю і часник (3 зубчики) дрібно порізати, усе разом обсмажити на олії 5 хвилин, помішуючи. Потім додати томат, обсмажити хвилину, посолити, влити бульйон і вино, протушкувати, помішуючи, 3 хвилини, потім додати приготовлену пасту і кальмари, тушкувати 3 хвилини.
Спагеті відварити, викласти на тарілку, залити соусом.
Купить кондитерку: торт на день народження.
recepti.biz.ua салат нежность с Курицей
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепты приготовления в микроволновке. Рецепты приготовления блюд.
ЗдесьПростые и вкусные рецепты варенья и джемов из ягод и фруктов
recepti.biz.ua сайты кулинарные
Салат из ананаса рецептКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты на праздничный стол: новогодние рецепты закусок.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter