Спагеті із соусом із кролика
- Кролик (філе) 700 г
- Помідор 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля порей 150 г
- Макарони (спагеті) 250 г
- Часник 2 зуб.
- Петрушка 1 пуч.
- Розмарин свіжий (гілочка) 2 шт.
- Оцет (бальзамічний) 1 ст.л.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Бульйон (овочевий) 3 скл.
Філе кролика залити холодною водою і залишити вимочувати на 1,5-2 години.
Потім нарізати смужками.
З'єднати оцет з 1 ст. л. оливкової олії, влити до м'яса, додати чорний перець і перемішати. Залишити філе у маринаді на 2 години.
Швидко обсмажити філе на сухій сковороді (без олії) до золотистої скоринки.
Підготувати овочі.
Розігріти оливкову олію, додати нарізану кільцями цибулю порей і обсмажити.
Додати до цибулі порею натерту моркву брусочками і продовжувати обсмажувати, помішуючи.
Помідори нарізати невеликими брусочками, додати до овочів і обсмажувати ще 3-5 хвилин.
Філе кролика перекласти у сотейник, влити овочевий бульйон, додати дрібно нарізану петрушку, часник (нарізаний пластинками), довести до кипіння, накрити кришкою, зменшити вогонь і тушкувати до готовності (близько 30-45 хвилин). За 10 хвилин до закінчення додати "голки" розмарину і посолити.
Відварити спагеті до стану "Аль денте".
На тарілку викласти спагеті і полити соусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter