Спагеті із морепродуктами
- Спагеті 1 пач.
- Морепродукти 300 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля зелена
- Помідор 2 шт.
- Вершки
- Часник 2 зуб.
- Олія оливкова
- Сіль
- Петрушка
- Перець чорний (мелений)
- Перець червоний (мелений)
- Сир плавлений 2 ст.л.
Часник нарізати кільцями, обсмажити в олії (краще оливковій). Потім видалити часник, він потрібен тільки для запаху.
Викласти в олію морепродукти.
Перець і зелену цибулю нарізати. Перець соломкою, цибулю кільцями.
Нарізати помідори. Можна зняти з них шкірку.
Спагеті відварити у підсоленій воді з додаванням олії (без запаху), щоб не злипалися.
У сковорідку додати вершки.
Додати дрібно порізану петрушку, посолити, поперчити.
Додати 2 ложки плавленого сиру. Сир повинен бути вершковий і без яскраво вираженого запаху.
Зачекати доки все загусне (хвилини 3 на великому вогні).
Відкинути спагеті на дуршлак.
Викласти спагеті у сковорідку, перемішати і зняти з вогню.
http://recepti.biz.ua рецепт мясного салата фото
Французские салаты рецептыРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты из редьки от кашляИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Кулинарный сайт бориса бурды http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter