Спагеті "Болоньєз"
814
інгредієнти:
- Спагеті відварені 250 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 4 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сир 100 г
- Фарш м'ясний (телятина) 300 г
- Зелень (петрушка) 0.5 пуч.
- Спеції (сіль, перець, французькі трави, приправа для спагеті, прованські трави)
- Олія соняшникова
Цибулю дрібно нарізати, обсмажити на олії.
Коли цибуля підсмажиться до золотистого кольору, додати фарш.
Очистити помідори. На 1 хв занурити в киплячу воду, потім відразу в холодну. Шкурку легко зняти, видалити плодоніжки і подрібнити.
Додати у вже підсмажений фарш. Посолити, додати спеції.
Вичавити часник, перемішати і накрити кришкою.
Спагеті відварити, відкинути на дуршлак, не промивати.
Сир натерти на тертці.
На спагеті викласти соус, посипати тертим сиром і зеленню.
Кулинарные рецепты от Tramontina: смачна кутя рецепт.
Доставка готовой еды на неделю: салати та закуски.
Пирог бисквитный с тыквой. Пирог из тыквы с сухофруктами.
Мультиварка Philips: как испечь пирог с тыквой. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі