Соус у горщику
- М´ясо (баранина, яловичина) 250 г
- Картопля 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Алича (сушена) 5 шт.
- Спеції (куркума, часник сушений, карі, сіль, перець, шафран)
- Бульйон 1 л
- Зелень (кріп, кінза)
М'ясо нарізати шматочками, відварити.
Цибулю нашаткувати, обсмажити в олії, щоб скоротити кількість олії, покласти жир із відвареного м'яса.
Додати шматочки м'яса, спеції - куркуму, сіль, перець і аличу сушену.
Обсмажити до легкої скоринки м'яса.
Перекласти у глиняні горщики.
Нарізати очищену картоплю, покласти лавровий лист, перець (горошок чорний), кілька ниток шафрану.
Налити зверху проціджений бульйон від м'яса, часник, карі.
Закрити кришкою і поставити в духовку тушкувати при 180-190 градусах, до готовності картоплі, близько 1 години.
Нарізати зелень, насипати в тарілці на соус.
Кухонные Принадлежности: рождественские рецепты выпечки. Безумно вкусные рецепты блюд.
Рецепты в постРецепты на любой вкус и день. Сведения о постах православной церкви
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты тортов без выпечки. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Салат цезарь заправка салата. Греческий салат с йогуртовой заправкой.
Кулинарные рецепты от Tramontina - плов рецепт приготовления.
recepti.biz Коктейли и домашнее приготовление вин
Как вкусно приготовить мясо: рецепты мясных закусок с фото. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter