Соус із курячих сердець, печінки і шлуночків з полентою
- Субпродукти (куряче серце, шлунок, печінка) 400 г
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Морква 1 шт.
- Селера (стебла) 1 шт.
- Помідор (томатна паста) 400 г
- Вино червоне 100 мл
- Олія рослинна
У каструлі на олії обсмажити цибулю, моркву і селеру, порізані дрібними кубиками.
Додати спочатку різані шлуночки, обсмажити, потім серце, обсмажити і останньою додати печінку.
Додати вино і дати йому випаруватися на великому вогні.
Додати порізані помідори у власному соку або томатну пасту. Посолити й поперчити, варити на повільному вогні 20 хв.
Подавати з полентою або овочами.
www.recepti.biz.ua рецепты новогодних блюд
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салати з крабовими паличками рецепти. Готовим со вкусом.
Соковыжималки ТШМ2 цена от завода - рецепты выпечка в микроволновой печи.
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты пошаговые с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Рецепт пасхи в хлебопечке кенвуд вм 450Рецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter