Соус із курячих сердець, печінки і шлуночків з полентою

ДРУГІ СТРАВИ
1680 Соус із курячих сердець, печінки і шлуночків з полентою
Фото - Соус із курячих сердець, печінки і шлуночків з полентою
інгредієнти:
  • Субпродукти (куряче серце, шлунок, печінка) 400 г
  • Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Селера (стебла) 1 шт.
  • Помідор (томатна паста) 400 г
  • Вино червоне 100 мл
  • Олія рослинна

Соус з курячих сердець, печінки і шлуночків з полентою інгредієнти У каструлі на олії обсмажити цибулю, моркву і селеру, порізані дрібними кубиками.

Соус з курячих сердець, печінки і шлуночків з полентою Додати спочатку різані шлуночки, обсмажити, потім серце, обсмажити і останньою додати печінку.

фото Соус з курячих сердець, печінки і шлуночків з полентою Додати вино і дати йому випаруватися на великому вогні.

Соус з курячих сердець, печінки і шлуночків з полентою Субпродукти Додати порізані помідори у власному соку або томатну пасту. Посолити й поперчити, варити на повільному вогні 20 хв.

Подавати з полентою або овочами. 

 

www.recepti.biz.ua рецепты новогодних блюд

Рецепты быстрой и вкусной диеты: салати з крабовими паличками рецепти. Готовим со вкусом.

Соковыжималки ТШМ2 цена от завода - рецепты выпечка в микроволновой печи.

Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты пошаговые с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.

Рецепт пасхи в хлебопечке кенвуд вм 450Рецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter