Соус із курки у мікрохвильовці
- Філе куряче 1 шт.
- Кефір 0.7 скл.
- Сік лимонний 1 ч.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Імбир (тертий корінь) 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
- Карі (порошок)
- Сіль 0.5 ч.л.
- Цукор (мед) 1 ч.л.
- Вода (бульйон) 0.33 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Кріп
- Крохмаль кукурудзяний 1 ст.л.
Курку порізати тонкими шматочками.
Змішати кефір, соєвий соус, сік лимона, перець, карі і тертий імбир.
Замаринувати цим маринадом шматочки курки. Залишити на 4-5 годин. Можна на ніч.
Цибулю подрібнити, моркву натерти на велику тертку, часник дрібно посікти.
У посудину для мікрохвильової печі налити олію, засипати овочі, перемішати і поставити при потужності 800 Вт на 2 хвилини (накрити кришкою).
Злити маринад із курки. Додати до м'яса крохмаль, сіль, цукор і кріп.
Перемішати.
М'ясо покласти до овочів, залити зверху залишками маринаду і долити води (бульйону). Покласти кріп, перемішати.
Накрити харчовою плівкою щільно, проколоти виделкою у декількох місцях.
У мікрохвильовку поставити на 10 хвилин при 800 Вт.
Через цей час знизити потужність до 600 Вт і поставити на 5 хвилин.
Мясной салат по-швабски. Мясные салаты.
Рецепты юлии высоцкойРецепты и советы. Кулинарные рецепты
ЗдесьИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Быстрые рецепты блюд! Вкусно - пирог со шпинатом. Рецепт Кекса В Мультиварке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter