Соус
- Яловичина 400 г
 - Картопля 5 шт.
 - Перець болгарський 1 шт.
 - Цибуля 1 шт.
 - Морква 2 шт.
 - Петрушка
 - Зелений горошок
 - Томат
 
![]()
![]()
 М'ясо нарізати на середні, але не маленькі шматки.
 Цибулю нарізати дрібно, а моркву косо.
 Нарізати перець і картоплю у довільному вигляді.
 М'ясо залити водою, посолити і залишити готуватися на середньому вогні до повної м'якості, потім додати соняшникової олії, цибулю і моркву. Тушкувати до готовності моркви.
 Додати горошок і перець. Смажити кілька хвилин.
 Додати картоплю і томат, посолити, поперчити. Гарно все змішати, щоб спеції розподілилися рівномірно.
 Залити воду, досить багато, але не так, щоб закрило все.
Кухонные Принадлежности: рождественские рецепты выпечки. Безумно вкусные рецепты блюд.
Рецепт крабового салата - салати з крабами.
ЗдесьКулинарные блоги. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты блюд с ливером. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Рецепт салата языка. Рецепт царский салат с языком.
Осетинские пироги на заказ: салаты с апельсинами рецепты.
Осетинские пироги на заказ: рецепт приготовления мяса дикого кабана. Настоящий суп харчо с фото.
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепт салата мимоза с фото. Салаты рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter