Соус
- Яловичина 400 г
- Картопля 5 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Петрушка
- Зелений горошок
- Томат
М'ясо нарізати на середні, але не маленькі шматки.
Цибулю нарізати дрібно, а моркву косо.
Нарізати перець і картоплю у довільному вигляді.
М'ясо залити водою, посолити і залишити готуватися на середньому вогні до повної м'якості, потім додати соняшникової олії, цибулю і моркву. Тушкувати до готовності моркви.
Додати горошок і перець. Смажити кілька хвилин.
Додати картоплю і томат, посолити, поперчити. Гарно все змішати, щоб спеції розподілилися рівномірно.
Залити воду, досить багато, але не так, щоб закрило все.
Кухонные Принадлежности: рождественские рецепты выпечки. Безумно вкусные рецепты блюд.
Рецепт крабового салата - салати з крабами.
ЗдесьКулинарные блоги. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты блюд с ливером. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Рецепт салата языка. Рецепт царский салат с языком.
Осетинские пироги на заказ: салаты с апельсинами рецепты.
Осетинские пироги на заказ: рецепт приготовления мяса дикого кабана. Настоящий суп харчо с фото.
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепт салата мимоза с фото. Салаты рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter