Соте з морепродуктів і риби
- Риба (морська) 200 г
- Восьминіг 200 г
- Креветки 400 г
- Мідії 400 г
- Кальмар 300 г
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Масло вершкове 50 г
- Помідор (у власному соку) 400 мл
- Часник 2 зуб.
- Маслини без кісточок 100 г
- Вино біле сухе 70 мл
- Спеції (для риби) 1 ст.л.
- Сіль (морська)
- Перець (мелений)
- Петрушка
- Лимон 0.5 шт.
- Паприка солодка 1 ч.л.
Морепродукти викласти на тарілку і дати їм розморозитися у природних умовах. Зайву воду злити.
У сотейнику розігріти оливкову олію, додати дрібно нарізаний часник (1 зубчик).
Додати восьминоги. Якщо є закриті раковини, то спочатку відправити в сотейник їх, зачекати доки відкриються. Ті, що не відкрилися - викинути. До восьминогів додати нарізану на невеликі шматочки рибу.
На окремій сухій сковороді швидко (1 хвилину) обсмажити інші морепродукти. Відправити їх у сотейник до восьминога. Кальмари (очищені від плівок і нарізані довільними шматочками) покласти у сотейник останніми. Додати вино.
Додати спеції та сіль.
Влити томат. Тушкувати 4 хвилини.
Додати паприку, маслини (попередньо роздавлені плоскою стороною ножа) і вершкове масло. Перемішати і залишити на вогні ще на 1 хвилину.
Зняти соте з плити, додати лимонний сік, залишений часник, перець, посипати зеленню петрушки і подавати на стіл. До цієї страви добре підійде сухе біле вино і обсмажений білий хліб.
Салаты рецепты мясные recepti.biz.ua
http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Купить кондитерку - как испечь грильяжный торт. Поставка тортов.
Топ 10 лучших ресторанов СПб: лучшие блюда для фуршета.
Кексы в магазине Rozetka - рецепт шоколадного кекса на сметане. Купить сметану, цены.
Рецепты даши малаховойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter