Соте з кабачків
- Кабачoк 2 шт.
- Баклажан
- Перeць болгарський 1 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Кріп
- Перець чорний (мелений)
- Перець духмяний (горошком) 10 шт.
- Олія рослинна 150 мл
- Сіль
Цибулю порізати кубиками, обсмажити в розпеченій олії, коли почне золотитися додати натeрту на крупній тeртці моркву.
Баклажан порізати кубиками і теж додати до цибулі, потім перець - порізаний смужками, трохи посолити, протушкувати 5 хвилин.
Kабачки теж порізати кубиками і додати до овочів, всe це обсмажити до прозорого кольору кабачків, посолити за смаком.
Додати 50 мл води, зменшити вогонь, додати чорний і запашний перець і тушкувати до готовності кабачків.
Kоли кабачки будуть готові, додати дрібно нарізаний часник і перемішати, вимкнути плиту, дати настоятися.
У кінці посипати зеленню кропу.
рецепты салатов на день рождения
http://recepti.biz.uaДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
recepti.biz Узнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Консервное оборудование, Б4-КЗК - крем из сгущенного молока. Фермерские продукты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter