Соте з гарбузом
- Гарбуз 400 г
 - Кабачок 2 шт.
 - Картопля 5 шт.
 - Цибуля ріпчаста 1 шт.
 - Томатна паста 5 ст.л.
 - Соєвий соус 5 ст.л.
 - Вино (вода) 5 ст.л.
 - Імбир (корінь)
 - Часник 2 зуб.
 
 Дрібно нарізати цибулю і злегка обсмажити.
 Кабачки очистити, якщо потрібно і нарізати кубиками, відправити до цибулі. Смажити, помішуючи, 3 хвилини.
Очистити і нарізати приблизно такими ж кубиками гарбуз. Відправити в сотейник.
 Картоплю очистити і нарізати невеликими кубиками. Відправити до овочів. Обсмажити овочі, періодично помішуючи, 10 хвилин.
 Соус: у мисці змішати томатну пасту, соєвий соус і вино.
 Залити соусом овочі та смажити ще 5 хвилин.
![]()
 Імбир і часник подрібнити на дрібній тертці.
 Додати в сотейник.
 Смажити, періодично помішуючи, до готовності картоплі, хвилин 5.
Подавати з дрібно рубаною зеленню. 
www.recepti.biz.uaКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Рецепты Приготовления: салаты новинки рецепты. Как приготовить летний салат.
Закваска VIVO для йогурта: крем для торта из йогурта. Оригинальные Кремы.
Кексы в магазине Rozetka: кексы кофейные. Очень вкусные кексы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter