Соте з гарбузом
- Гарбуз 400 г
- Кабачок 2 шт.
- Картопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томатна паста 5 ст.л.
- Соєвий соус 5 ст.л.
- Вино (вода) 5 ст.л.
- Імбир (корінь)
- Часник 2 зуб.
Дрібно нарізати цибулю і злегка обсмажити.
Кабачки очистити, якщо потрібно і нарізати кубиками, відправити до цибулі. Смажити, помішуючи, 3 хвилини.
Очистити і нарізати приблизно такими ж кубиками гарбуз. Відправити в сотейник.
Картоплю очистити і нарізати невеликими кубиками. Відправити до овочів. Обсмажити овочі, періодично помішуючи, 10 хвилин.
Соус: у мисці змішати томатну пасту, соєвий соус і вино.
Залити соусом овочі та смажити ще 5 хвилин.
Імбир і часник подрібнити на дрібній тертці.
Додати в сотейник.
Смажити, періодично помішуючи, до готовності картоплі, хвилин 5.
Подавати з дрібно рубаною зеленню.
www.recepti.biz.uaКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Рецепты Приготовления: салаты новинки рецепты. Как приготовить летний салат.
Закваска VIVO для йогурта: крем для торта из йогурта. Оригинальные Кремы.
Кексы в магазине Rozetka: кексы кофейные. Очень вкусные кексы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter