Соте з червоноголової капусти з яблуками
944
інгредієнти:
- Оцет (червоне вино) 1 ст.л.
- Яблуко (зелені) 2 шт.
- Олія оливкова
- Капуста (червоноголова) 650 г
- Родзинки (без кісточок) 0.5 скл.
- Цукор коричневий 1 ст.л.
Нашаткувати капусту, нарізати яблука.
Розігріти олію, додати капусту, родзинки, цукор, оцет і 1/4 склянки холодної води. Сковороду накрити кришкою і тушкувати 10 хвилини.
До капусти додати яблука, тушкувати 5-7 хвилин, посолити, поперчити. Сервірувати петрушкою.
Кулинарные рецепты Рождества здесь
Рецепты тортов - рецепт торту пяна вишня.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі