Соте з баклажанів з грибами
- Баклажан 2 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 3 шт.
- Печериці 300 г
- Морква 1 шт.
- Вода 0.5 скл.
- Борошно 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
Гриби помити, почистити, порізати не дуже дрібно і на 10 хвилин залити крутим окропом.
У сотейник налити трохи олії, цибулю нарізати півкільцями, моркву тонкими кільцями, обсмажити в сотейнику цибулю, гриби (воду злити) і моркву.
Баклажани порізати кубиками, залити солоною водою хвилин на 10-15. Злити, додати в сотейник. Туди ж - порізаний кубиками кабачок. Обсмажити хвилин 10.
Помідори наколоти біля плодоніжки, залити окропом на 2-3 хвилини, зняти шкірку. Нарізати кубиками, додати в сотейник.
Соус. Розвести борошно з водою, довести до кипіння, постійно помішуючи, посолити, заправити перцем.
Залити соте соусом, тушкувати ще 5 хвилин.
Подавати з будь-якою зеленню.
Салат сонечко рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
www.recepti.biz.ua кулинарных рецептов блюд из рыбы
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепт вкусной домашней колбасы. Купить колбасу, цены.
Рецепты мяса по-французски: изысканные рецепты французской кухни. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт приготовления плова простой. Рецепт приготовление плова.
Рецепты пляцков с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter