Соте з баклажанів
- Баклажан 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Помідор 4 шт.
- Часник 4 зуб.
- Зелень (петрушка, кріп)
- Олія рослинна
Баклажани нарізати шматочками завтовшки 5 см, посолити і дати постояти.
Цибулю і перець порізати півкільцями, помідори великими кубиками, моркву потерти на крупній тертці. Все перемішати.
Овочі протушкувати на олії, посолити.
Баклажани злегка промити і віджати. Обсмажити кожну часточку з двох боків на олії.
Готові баклажани скласти в каструлю, на них покласти підсмажені овочі, далі нарізаний часник і дрібно нарізану зелень. Накрити кришкою, поставити на дуже тихий вогонь і тушкувати 10 хвилин. Готове соте перемішати.
Рецепт салата з язикомСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты первых блюд с фото.
Рыбные салатыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты Приготовления: салаты с морепродуктов рецепты. Как приготовить летний салат.
Блюда на любой вкус - рецепт торт наполеон.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter