Соте з баклажанів
- Баклажан
- Морква
- Цибуля ріпчаста
- Помідор 5 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Зелень
Баклажани нарізати кружечками.
Потім посолити їх і дати полежати трохи в мисці, щоб пішла гіркота.
Обсмажити баклажани з двох сторін на рослинній олії і викласти в каструлю.
Моркву потерти на крупній тертці, обсмажити на олії.
Скласти в каструлю на баклажани.
Цибулю порізати кільцями.
Потім обсмажити на олії і в каструлю.
Помідори помити й зробити надрізи на шкірці хрест-навхрест.
Залити на 1 хвилину кип'ятком, вийняти і зняти шкірочку.
Нарізати помідори кільцями.
Викласти в каструлю у два шари. Додати трохи води і тушкувати хвилин 30-40. (Якщо немає помідор, то просто залити томатним соусом).
За пару хвилин до кінця тушкування додати дрібно порізану зелень.
Рецепты из печени - печеня по домашньому. Проблеме с печенью не бывать.
Кулинарные рецепты от Tramontina: пошаговые фото рецепты праздничных блюд.
Салат вкуснятина рецепт с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Печенье барни рецепт с фотоДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление блюд из яиц.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter