Соте із курки з балканським акцентом
859
інгредієнти:
- Філе куряче 800 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Баклажан 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Маслини 0.5 бан.
- Лимон 0.4 шт.
- Квасоля стручкова 1 упак.
- Спеції
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Часник 3 зуб.
- Олія рослинна
Куряче філе порізати на великі шматки і обсмажити в каструлі на олії, потім додати цибулю, порізану півкільцями, обсмажити, додати баклажани, потім перець крупно нарізаний і помідори, далі додати стручкову квасолю, і тушкувати хвилин 15, закривши кришку. Потім додати карі, перець, сіль, лимон порізаний, і півбаночки маслин без кісточок, тушкувати щe 5 хвилин, додати часник, вимкнути і подати.
ТутРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Бизнес с Avon, узнай секрет: как дома сделать йогурт без йогуртницы.
Рецепт салата из морепродуктов http://recepti.biz.ua
Рецепты С Фото на любой вкус: простые рецепты десертов без выпечки с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі