Соте із баклажанів
674
інгредієнти:
- Баклажан 800 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна 100 мл
- Часник 3 шт.
Відібрати темно-фіолетові баклажани, вимити їх і запекти в духовці.
Печені баклажани пропустити через м'ясорубку або дрібно порубати, додати за смаком сіль, перець, цукор, дрібно нашатковану цибулю, обсмажену на олії, часник і з'єднати з баклажанами.
Тушкувати все разом хвилин 10.
Невероятно вкусные рецепты блюд - смачна кутя рецепт.
Семена подсолнечника - салаты с семечками подсолнуха. Потрясающе вкусный салат.
Приготовление плова на костре из свининыКоктейли и домашнее приготовление вин
Купить тыкву - оладьи тыквенные. Очень вкусные оладьи.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі