Соте
690
інгредієнти:
- Баклажан 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор 4 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
Баклажани нарізати кружечками і посолити.
У розігрітій олії обсмажити баклажани.
Моркву кружечками.
Перець півкільцями.
Цибулю півкільцями.
Скласти все шарами: половина баклажанів.
Морква.
Перець.
Цибуля.
Решта баклажанів. Кожен шар посолити і поперчити.
Помідори нарізати кружечками і викласти останнім шаром. Налити в каструлю води, щоб доходила до середини овочів, і поставити на повільний вогонь тушкуватися хвилин на 25-30.
Посипати зеленню.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі