Соте
- Баклажан 4 шт.
- Помідор 2 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
- Перець червоний пекучий
Баклажани нарізати кружечками і замочити в солоній воді, приблизно на 1 годину.
Помідори, перець, цибулю нарізати кубиками. Викласти в каструлю з невеликою кількістю олії. Тушкувати у власному соку хвилин 20.
Баклажани трохи віджати і обсмажити з 2-х сторін на розпеченій сковорідці в олії до коричневої скоринки. Головне, щоб олії було достатньо, інакше вони підгорають.
Обсмажені баклажани викласти до тушкованих овочів. І ще хвилин 15 тушкувати.
Можна додати за 5 хвилин до готовності маленький гострий перець або 4 зубчики подрібненого часнику.
Мюзикл Баллада о маленьком сердце - салати до нового року. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты в пост. Вкусные постные блюда.
Спартак фото картинки. Картинки фото фк Спартак.
ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter