Сосисочний строганов
- Ковбаса (варена або сосиски) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Бульйон (м´ясний) 400 мл
- Томатна паста (кетчуп) 3 ст.л.
- Огірок (маринований) 1 шт.
- Вершки (22%) 50 мл
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Нарізати дрібними кубиками сосиски, цибулю та ковбасу.
Злегка обсмажити сосиски в олії на сковороді.
Додати цибулю і ще смажити приблизно 1 хвилину.
Перекласти усе зі сковороди в іншу посудину. В олії, що залишилася, підсмажити борошно до легкого золотистого кольору, постійно помішуючи. Якщо олії мало, то додати ще. Після цього злегка остудити сковороду, знявши з вогню. Потім додати бульйон і томатне пюре. Розмішати соус до однорідної маси і варити протягом 10 хвилин.
Додати сосиски із цибулею, огірок, вершки, спеції, перемішати і довести до кипіння. Подавати із картопляним пюре.
Окрошка на воде с уксусом и сметанойВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
Рецепты приготовления счастья - рецепты пошагово с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Простые рецепты вкусных салатов: мимоза салат рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter