Сосиски по-домашньому
- Фарш свинячий 600 г
- Яйце 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Борошно 3 ст.л.
- Бульйон м´ясний 2.5 скл.
- Каперси 30 г
- Перець чорний мелений (приправа)
- Сіль
У дрібно порубаний фарш додати яйце, половину дрібно нарізаної цибулини, сіль, перець і перемішати.
Із фаршу сформувати сосиски і запанірувати у борошні.
Для соусу масло розтопити і з'єднати з борошном, що залишилося.
Постійно помішуючи, поступово додати бульйон.
Потім залишену цибулю, посолити, поперчити і довести соус до кипіння.
Занурити сосиски в соус і готувати десять хвилин, після чого додати каперси разом із розсолом від них. Тушкувати ще хвилин 20.
Кулинарные секреты для худеющих: кулинарные сайты с рецептами и фото.
Торт В Мультиварке Рецепты - торт кукла рецепт с фото.
Рецепт салата из авокадо с креветкамиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
ЗдесьРецепты и советы
Торт грильяжный лучано рецепт с фотоСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter