Сонечко
- Кабачoк 1 шт.
- Фарш м´ясний (змішаний) 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир 400 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Рис
Начинка. Рис перебрати, промити і відварити до напівготовності (не солити). Потім злити воду і ще раз промити, щоб рис не був липким.
Фарш поперчити, посолити. Фарш трохи обсмажити на олії, додати дрібно нарізану цибулю і смажити до напівготовності (хвилин 10). В кінці смаження сковороду накрити кришкою, щоб фарш був соковитий. У готовий фарш викласти рис і добре перемішати.
Кабачок розрізати так, щоб було зручно його чистити.
Очистити його від шкірки і серцевини.
Очищений кабачок нарізати кружечками завтовшки в 1см.
Обсмажити до напівготовності з двох сторін.
Обсмажений кабачок викласти на деко, змащене олією. В серединку кілець кабачка викладати начинку, при потребі ущільнити рукою.
Сир нарізати шматочками - 0,3-0,5 см. І викласти зверху начинки. Поставити в розігріту духовку - 180-200 градусів хвилин на 20-25. Готовність визначати за кабачками.
Украинская кухня доставка Москваукраинская кухня доставка
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Страви для святкового столу рецепти з фотострави для святкового столу
Рецепт торта медовик с заварным кремом видеоРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter