Сьомга, запечена у пергаменті

ДРУГІ СТРАВИ
884 Сьомга, запечена у пергаменті
Фото - Сьомга, запечена у пергаменті
інгредієнти:
  • Сьомга (стейки) 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста (велика) 4 шт.
  • Оцет (білий винний, лимонний сік) 4 ст.л.
  • Олія рослинна (масло вершкове) 4 ст.л.
  • Сіль

Сьомга, запечена в пергаменті інгредієнти Узяти 4 листки пергаменту. На пергамент укласти нарізану цибулю (1 цибулина - 1 порція).

Сьомга, запечена в пергаменті На цибулю викласти стейки сьомги. Посолити. Полити кожен стейк 1 ст. л. винного оцту або лимонного соку і 1 ст. л. олії (покласти по 1 ст. л. вершкового масла).

фото Сьомга, запечена в пергаменті Добре загорнути стейки у папір, краї паперу підсунути під низ. Відправити у попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.

Сьомга, запечена в пергаменті Сьомга Через 15 хвилин дістати. Папір розгорнути і у відкритому вигляді помістити рибу в духовку ще на 10 хвилин.

Сьомга, запечена в пергаменті Цибуля ріпчаста Краї паперу підрізати і перенести конструкцію на тарілки. Можна сьомгу викласти, а цибулю покласти зверху.

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: выпечка домашнего хлеба рецепты. Закупка рецепты.

Поможем выйти замуж в Германию: рецепты едим дома с юлией высоцкой. Вкусные рецепты с фото.

http://recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

www.recepti.biz.ua Пошаговый фото рецепт Пирога

Торт медовик рецепт. Рецепт торт медовик мишка.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter