Сьомга, запечена у пергаменті
- Сьомга (стейки) 4 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 4 шт.
- Оцет (білий винний, лимонний сік) 4 ст.л.
- Олія рослинна (масло вершкове) 4 ст.л.
- Сіль
Узяти 4 листки пергаменту. На пергамент укласти нарізану цибулю (1 цибулина - 1 порція).
На цибулю викласти стейки сьомги. Посолити. Полити кожен стейк 1 ст. л. винного оцту або лимонного соку і 1 ст. л. олії (покласти по 1 ст. л. вершкового масла).
Добре загорнути стейки у папір, краї паперу підсунути під низ. Відправити у попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
Через 15 хвилин дістати. Папір розгорнути і у відкритому вигляді помістити рибу в духовку ще на 10 хвилин.
Краї паперу підрізати і перенести конструкцію на тарілки. Можна сьомгу викласти, а цибулю покласти зверху.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: выпечка домашнего хлеба рецепты. Закупка рецепты.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты едим дома с юлией высоцкой. Вкусные рецепты с фото.
http://recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
www.recepti.biz.ua Пошаговый фото рецепт Пирога
Торт медовик рецепт. Рецепт торт медовик мишка.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter