Сьомга, запечeна у фользі з китайською яєчною локшиною, вершками і вином

ДРУГІ СТРАВИ
675 Сьомга, запечeна у фользі з китайською яєчною локшиною, вершками і вином
Фото - Сьомга, запечeна у фользі з китайською яєчною локшиною, вершками і вином
інгредієнти:
  • Масло вершкове 30 г
  • Морква 3 шт.
  • Локшина (тонка китайська яєчна) 250 г
  • Вершки 1 скл.
  • Цибуля зелена 6 пуч.
  • Сіль 0.5 ч.л.
  • Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
  • Кресс-салат (водяний) 150 г
  • Сьомга (стейк) 1 кг
  • Кріп 2 ст.л.
  • Вино біле сухе 150 г

Рибку очистити, нарізати на 4 порційних стейка.

Моркву нарізати на тонкі скибочки і відварити у киплячій воді протягом 5 хвилин, витягнути, покласти у мисочку.

Відварити локшину, відкласти.

З'єднати відварену моркву, локшину з половиною нарізаної цибулі, перцю і солі.

Нарізати фольгу. На кожну порцію краще брати по два шматки фольги приблизно 60х40 см, розкласти хрест-навхрест. Змастити розтопленим вершковим маслом.

Викласти на фольгу по одній четверті локшино-моркв’яно-цибулевої суміші, потім інгредієнти у такій послідовності: крес водяний, сьомгу, масло, що залишилося, частину нарізаної цибулі, перцю, солі і кріп.

Додати вершки і вино, обережно поливаючи порції ложкою, щоб рідина не витекла за межі фольги.

Скласти фольгу - спочатку внутрішній шматочок, потім зовнішній, по можливості, перпендикулярно першому, ретельно скріпити краї фольги так, щоб риба і локшина були міцно закриті, а рідина не витікала. Викласти пакетики в розігріту до 180 градусів духовку і випікати 15 хвилин.

Витягнути пакунки, залишити на 5 хвилин, щоб страва настоялася. Розкласти по тарілках, розкрити пакетики і прикрасити вміст часточками лимона і гілочками кропу.

Индейка рецепт Рождество

Рецепты Холодных закусок и салатов с илюстрациями. Холодные закуски рецепт.

Рецепты для пекарни: рецепт ужина на скорую руку. Готовим со вкусом.

Кулинарные рецепты от Tramontina: французские салаты рецепты. Как приготовить летний салат.

ЗдесьУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов

Блюда на любой вкус: праздничные первые блюда. Натуральный рецепт от насморка.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter