Сьомга, запечeна у фользі з китайською яєчною локшиною, вершками і вином
- Масло вершкове 30 г
- Морква 3 шт.
- Локшина (тонка китайська яєчна) 250 г
- Вершки 1 скл.
- Цибуля зелена 6 пуч.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
- Кресс-салат (водяний) 150 г
- Сьомга (стейк) 1 кг
- Кріп 2 ст.л.
- Вино біле сухе 150 г
Рибку очистити, нарізати на 4 порційних стейка.
Моркву нарізати на тонкі скибочки і відварити у киплячій воді протягом 5 хвилин, витягнути, покласти у мисочку.
Відварити локшину, відкласти.
З'єднати відварену моркву, локшину з половиною нарізаної цибулі, перцю і солі.
Нарізати фольгу. На кожну порцію краще брати по два шматки фольги приблизно 60х40 см, розкласти хрест-навхрест. Змастити розтопленим вершковим маслом.
Викласти на фольгу по одній четверті локшино-моркв’яно-цибулевої суміші, потім інгредієнти у такій послідовності: крес водяний, сьомгу, масло, що залишилося, частину нарізаної цибулі, перцю, солі і кріп.
Додати вершки і вино, обережно поливаючи порції ложкою, щоб рідина не витекла за межі фольги.
Скласти фольгу - спочатку внутрішній шматочок, потім зовнішній, по можливості, перпендикулярно першому, ретельно скріпити краї фольги так, щоб риба і локшина були міцно закриті, а рідина не витікала. Викласти пакетики в розігріту до 180 градусів духовку і випікати 15 хвилин.
Витягнути пакунки, залишити на 5 хвилин, щоб страва настоялася. Розкласти по тарілках, розкрити пакетики і прикрасити вміст часточками лимона і гілочками кропу.
Рецепты Холодных закусок и салатов с илюстрациями. Холодные закуски рецепт.
Рецепты для пекарни: рецепт ужина на скорую руку. Готовим со вкусом.
Кулинарные рецепты от Tramontina: французские салаты рецепты. Как приготовить летний салат.
ЗдесьУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Блюда на любой вкус: праздничные первые блюда. Натуральный рецепт от насморка.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter