Сьомга запечена у фользі

ДРУГІ СТРАВИ
7968 Сьомга запечена у фользі
Сьомга запечена у фользі
інгредієнти:
  • Сьомга стейки (стейки, беремо потрібну кількість) - 4 шт 
  • Лимон - 0,5 шт
  • Сир м´який (можна Едам, Гауді) - 150 г
  • Помідор свіжий (з розрахунку 1 помідор на 1 великий стейк) - 4 шт
  • Кріп (іншу зелень в цьому не використовувати) - 1 пуч. 
  • Приправа до риби (за бажанням, часто роблю без неї) - 1 ч. л.
  • Сіль (за смаком) - 0,5 ч. л.
  • Майонез - 4 ч. л.
  • Олія (будь-яка, але головне без запаху) - 2 ч. л. 
  • Фольга

Сьомга запечена у фользі інгредієнти Всі інгредієнти, які нам знадобляться. Помідори, кріп обмити, обсушити, стейки сьомги теж.

Сьомга запечена у фользі Сьомгу трохи присолити, якщо є приправа для риби, то додаємо її (зазвичай я використовую "лимонна приправа до риби" від Санта Марія) та на всі 4 стейка видавлюємо сік половини лимона.

фото Сьомга запечена у фользі Помідори розрізаємо на гуртки, натираємо на крупній тертці сир (взагалі можна брати будь-який, іноді, я використовую навіть Російський, головне, щоб він плавився добре). З кропу відрізаємо жорсткі ніжки (залишаємо тільки гілочки).

Сьомга запечена у фользі Сьомга стейки Беремо фольгу, звертаємо в два шари і робимо такі кишеньки, беремо з запасом, тому що верхівку потрібно нам буде закрити, коли кишеньку заповнимо.

Сьомга запечена у фользі Лимон Кишенька змащуємо олією. !. Саме змащуємо, тому що зайве масло нам не потрібно, нам головне, щоб не прилипло. Просто сама по собі риба жирна і дасть свій жир (навіть якщо ви будете використовувати форель (яка менш жирна, ніж сьомга). Викладаємо в кожен кишеньку по одному стейку.

Сьомга запечена у фользі Сир м´який Зверху викладаємо гілочки кропу.

Сьомга запечена у фользі Помідор свіжий Потім кружки помідорів.

Сьомга запечена у фользі Кріп Посипаємо сиром. Натерши його, можна на хвилин 10 поставити в морозилку і тоді обсипати буде легше, натертий сир не буде злипатися.

Сьомга запечена у фользі Приправа до риби  Трохи змащуємо майонезом (на фото він просто видавлений, його ще потрібно виделкою розрівняти. Робимо це для того, щоб у фіналі у нас вийшла гарний і соковитий вершечок. .

Сьомга запечена у фользі Сіль Гарненько защипуємо края і ставимо в духовку (на температуру, на якій ви печете пироги або робите м´ясо по-французьки)))) Просто термометра у мене немає. Десь на 30 хвилин, не більше, за 7 хвилин до готовності акуратно (!. Гарячий пар) розкриваємо края і даємо підсмажиться верхівці, як буде красивий золотистий колір-витягуємо і подаємо до столу)))) Я в фользі і подаю, дуже ситно, що навіть гарніру ніякого не роблю, тільки овочевий салат.  .

Сьомга запечена у фользі Майонез Ось, що в підсумку вийшло. Сподіваюся, вам сподобався мій рецепт.

Тутсалати з серцем

Правильне харчування меню на тиждень таблицяправильне харчування

Натуральный рецепт от насморка: рождественские блюда рецепты.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пляцков с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.

Рецепты салаты апельсинКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты с мидиями с фото. Мидии Рецепты С Фото.

Заварной крем для трубочек рецептКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы