Сьомга запечена у фользі
- Сьомга стейки (стейки, беремо потрібну кількість) - 4 шт
- Лимон - 0,5 шт
- Сир м´який (можна Едам, Гауді) - 150 г
- Помідор свіжий (з розрахунку 1 помідор на 1 великий стейк) - 4 шт
- Кріп (іншу зелень в цьому не використовувати) - 1 пуч.
- Приправа до риби (за бажанням, часто роблю без неї) - 1 ч. л.
- Сіль (за смаком) - 0,5 ч. л.
- Майонез - 4 ч. л.
- Олія (будь-яка, але головне без запаху) - 2 ч. л.
- Фольга
Всі інгредієнти, які нам знадобляться. Помідори, кріп обмити, обсушити, стейки сьомги теж.
Сьомгу трохи присолити, якщо є приправа для риби, то додаємо її (зазвичай я використовую "лимонна приправа до риби" від Санта Марія) та на всі 4 стейка видавлюємо сік половини лимона.
Помідори розрізаємо на гуртки, натираємо на крупній тертці сир (взагалі можна брати будь-який, іноді, я використовую навіть Російський, головне, щоб він плавився добре). З кропу відрізаємо жорсткі ніжки (залишаємо тільки гілочки).
Беремо фольгу, звертаємо в два шари і робимо такі кишеньки, беремо з запасом, тому що верхівку потрібно нам буде закрити, коли кишеньку заповнимо.
Кишенька змащуємо олією. !. Саме змащуємо, тому що зайве масло нам не потрібно, нам головне, щоб не прилипло. Просто сама по собі риба жирна і дасть свій жир (навіть якщо ви будете використовувати форель (яка менш жирна, ніж сьомга). Викладаємо в кожен кишеньку по одному стейку.
Зверху викладаємо гілочки кропу.
Потім кружки помідорів.
Посипаємо сиром. Натерши його, можна на хвилин 10 поставити в морозилку і тоді обсипати буде легше, натертий сир не буде злипатися.
Трохи змащуємо майонезом (на фото він просто видавлений, його ще потрібно виделкою розрівняти. Робимо це для того, щоб у фіналі у нас вийшла гарний і соковитий вершечок. .
Гарненько защипуємо края і ставимо в духовку (на температуру, на якій ви печете пироги або робите м´ясо по-французьки)))) Просто термометра у мене немає. Десь на 30 хвилин, не більше, за 7 хвилин до готовності акуратно (!. Гарячий пар) розкриваємо края і даємо підсмажиться верхівці, як буде красивий золотистий колір-витягуємо і подаємо до столу)))) Я в фользі і подаю, дуже ситно, що навіть гарніру ніякого не роблю, тільки овочевий салат. .
Ось, що в підсумку вийшло. Сподіваюся, вам сподобався мій рецепт.
Тутсалати з серцем
Правильне харчування меню на тиждень таблицяправильне харчування
Натуральный рецепт от насморка: рождественские блюда рецепты.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пляцков с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Рецепты салаты апельсинКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты с мидиями с фото. Мидии Рецепты С Фото.
Заварной крем для трубочек рецептКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter