Сьомга запечена
- Сьомга свіжа 400 г
- Імбир свіжий 40 г
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Лимон
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Зелень кропу
Обробити рибу на філе, але залишити шкірку.
Нарізати на шматочки приблизно 5 см. Потім кожен розрізати навпіл. Дорізати до шкірки, але не прорізати.
Згорнути шкіркою усередину.
Змішати всі інгредієнти для соусу. Соєвий соус + сік лимона + оливкова олія + тертий або подрібнений імбир + кріп.
Вирізати квадрати з фольги. Кожен шматочок умочити в соус і викласти фольгу. Згорнути фольгу у вигляді човника і розподілити соус, що залишився, по порціях.
Відправити в розігріту духовку на 10-12 хвилин при температурі 220-240 градусів.
Шкатулки шкатулки для украшений - салат малахитовая шкатулка.
Салаты к мясным блюдам. Салата мясные овощные.
Рецепты бездрожжевого теста для хлебаКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт салата из лапши и морепродуктов www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата с буряком. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты шашлыков: шашлык из куриных сердец. Как приготовить вкусный шашлык.
Польская кухня рецепты с картинкамиПольское турагентство
Рецепт пасхиРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter