Сьомга з лимончиком на грилі
- Сьомга 1 кг
- Лайм 2 шт.
- Помідор 4 шт.
- Базилік (свіжий) 4 шт.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Приправа («Італійські трави»)
Рибу очистити від луски, нарізати на стейки товщиною 1,5-2 см. Кожен стейк посолити, поперчити, полити соком одного лайма, покласти у миску і прибрати в холод на 1 годину.
На помідорах зробити надріз хрест-навхрест, занурити в окріп на 30 секунд, зняти шкірку, м'якоть дрібно нарізати.
Лимон обшпарити окропом, дрібно нарізати разом із цедрою.
Фольгу нарізати на квадрати, змастити олією.
Покласти у кожен квадрат стейк сьомги, зверху нарізані помідори, подрібнений базилік і лимон, приправити італійськими травами.
Фольгу загорнути конвертом і запікати на грилі по 5-7 хвилин з кожного боку до готовності.
Рецепты с фото - салат коктейль рецепты с фото.
www.recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
www.recepti.biz.uaпесочный пирог с яблоками
Мимоза салат яблоко тут
recepti.biz Рецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Кофеварки эспрессо espresso. Кофеварка эспрессо Krups.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter