Сьомга з гранатовим соусом
- Сьомга
- Сік гранатовий
- Капуста морська
- Яблуко
- Базилік
- Сік лимонний
- Цибуля ріпчаста
Начинка.
Яблуко натерти на тертці, цибулю подрібнити в дрібну крихту, все з'єднати, додати капусту морську, трохи соку лимона і гранатового, базилік, сіль, перемішати.
Сьомгу розпороти, посолити, поперчити і за допомогою шприца ввести в рибу сік гранатовий (кілька разів на одній стороні в різні місця, і на іншій).
У черевце покласти начинку щільно, можна зашити.
На дно сковроди покласти натерте яблуко, укласти рибу, залишки начинки викласти на рибу, і запікати по 30 хвилин на кожній стороні.
Кулинарные рецепты от Tramontina - скумбрия в маринаде рецепт. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Помидоры авокадо салат рецепт recepti.biz.ua
Рецепты на пасху. Рецепт пасхи.
Рецепты для гурманов от Лефкадии - легкие супы рецепты с фото.
Новогодний стол праздничные блюда. Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд.
Киста почки. Эффективное лечение - как приготовить почки говяжьи. Рецепты для ужина.
http://recepti.biz.uaПольское турагентство
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter