Сьомга з гарніром зі свіжих овочів
- Сьомга (стейки) 1 шт.
- Приправа для риби
- Салат (листки) 5 шт.
- Помідор 1 шт.
- Перець болгарський (жовтий) 0.3 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Сир 70 г
- Горіхи кедрові
Стейк помити, обсушити паперовим рушником і розрізати уздовж, не прорізаючи шкіри.
Рибку посолити, злегка збризнути лимонним соком і залишити.
Поставити каструльку на вогонь, налити воду, додати трави у марлі (зелена частина цибулі порею, стебла або зелень петрушки, кропу, селери, лавровий лист, перець), посолити і зачекати, коли закипить.
Якщо немає свіжих трав, додати приправи для риби. Зменшити вогонь до середньо-малого і занурити рибу. Не глибоко, так, щоб вода не повністю її покривала.
Варити на повільному вогні.
Гарнір. Овочі помити і нарізати. Помідор і болгарський перець невеликими кубиками, салат розібрати на листя і порвати руками на шматочки. Укласти на тарілку кільцем: шар салату, посипати кубиками помідора і жовтого болгарського перцю.
Натерти сир на дрібній тертці. На сковороді обсмажити горіхи. Насипати їх на сковороду тоді, коли рибу уже можна виймати з бульйону. Вийняти обережно рибу, щоб не розвалилася, укласти у центр тарілки і відразу посипати тертим сиром. Сир злегка розплавиться знизу.
Горішки відразу з пательні насипати на рибу, щоб сир розплавився ще і зверху, і горіхи до нього прилипли.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торта вишиванка. Купити вишиванку недорого.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - сирник рецепти фото. Рецепты приготовления блюд.
Заказать торт на свадьбу - недорогой крем для торта. Крем для торта.
http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Нужен охладитель молока? Звони: приготовление йогурта в термосе. Термос Термос.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter