Сьомга відварена із гарніром

ДРУГІ СТРАВИ
747 Сьомга відварена із гарніром
Фото - Сьомга відварена із гарніром
інгредієнти:
  • Філе сьомги 500 г
  • Капуста білоголова 100 г
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
  • Горошок зелений консервований 100 г
  • Олія 1 скл.
  • Сік лимона 1 шт.
  • Перець мелений чорний
  • Лист лавровий
  • Сіль

Сьомга відварна з гарніром інгредієнти Філе сьомги нарізати порційними шматками.

 

Сьомга відварна з гарніром Занурити порційні шматки у гарячу воду, додати частину моркви, цибулю, перець горошком і лавровий лист, зварити, охолодити у бульйоні.

 

фото Сьомга відварна з гарніром Капусту нарізати квадратиками.

Моркву - кружечками.

Овочі протушкувати до готовності у злегка підсоленій воді, охолодити.

 

Для заправки олію збити із сіллю, меленим перцем і лимонним соком.

 

При подачі на тарілку покласти порційні шматки риби, поруч викласти гарнір: зелений горошок, тушковані капусту та моркву. Полити гарнір приготовленою заправкою. Оформити рибу гілочками зелені.

рецепт торта из тыквы

Поможем выйти замуж в Германию - салат из брокколи рецепты. Осетинские пироги на заказ.

Салат с Курицей без майонеза рецептыРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Мебельная фабрика Стильные Кухни - кухня с юлией высоцкой.

История макового торта. Маковый торт-пирог.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter