Сьомга відварена із гарніром
- Філе сьомги 500 г
- Капуста білоголова 100 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Горошок зелений консервований 100 г
- Олія 1 скл.
- Сік лимона 1 шт.
- Перець мелений чорний
- Лист лавровий
- Сіль
Філе сьомги нарізати порційними шматками.
Занурити порційні шматки у гарячу воду, додати частину моркви, цибулю, перець горошком і лавровий лист, зварити, охолодити у бульйоні.
Капусту нарізати квадратиками.
Моркву - кружечками.
Овочі протушкувати до готовності у злегка підсоленій воді, охолодити.
Для заправки олію збити із сіллю, меленим перцем і лимонним соком.
При подачі на тарілку покласти порційні шматки риби, поруч викласти гарнір: зелений горошок, тушковані капусту та моркву. Полити гарнір приготовленою заправкою. Оформити рибу гілочками зелені.
Поможем выйти замуж в Германию - салат из брокколи рецепты. Осетинские пироги на заказ.
Салат с Курицей без майонеза рецептыРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Мебельная фабрика Стильные Кухни - кухня с юлией высоцкой.
История макового торта. Маковый торт-пирог.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter