Сьомга у вершковому соусі із маком
- Сьомга (стейки) 3 шт.
- Печериці (свіжі) 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Вершки (10%) 400 мл
- Мак 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
Соус. Нарізати цибулю невеликими шматочками і відправити у глибоку сковороду із розігрітою олією, спасерувати цибулю до прозорості.
Нарізати гриби кубиками і відправити до цибулі.
Коли гриби будуть наполовину готові, залити у сковороду вершки і тушкувати суміш на повільному вогні.
Вершки повинні трохи випаруватися і загуснути. Трохи посолити.
Подрібнити у блендері до однорідної консистенції. По густоті соус має бути як негуста сметана. Якщо вийшло надто густо, то можна трохи розбавити вершками. Додати мак.
Вирізати зі стейків хребет, по можливості вийняти кісточки, залишаючи при цьому шкірку. Зігнути стейк шкірою у середину, трохи посолити і трохи поперчити.
Розкласти рибку на шматках фольги (на фольгу капнути трохи олії, щоб сьомга не прилипла) і залити зверху соусом. Не щільно закрити зверху фольгою і відправити у розігріту духовку хвилин на 15-20, в залежності від духовки.
Дістати з духовки.
Гарнірувати рисом, прикрасити помідорами черрі.
Рецепты из печени - печеня по домашньому. Доставка готовой еды на неделю.
Мясные и Рыбные салаты без майонезаКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Закупка рецепты: рецепты пошагово с фото. Закупка-продажа сельхозпродукции.
Фермерские продукты: крем из сгущенного молока.
Как правильно приготовить: как правильно приготовить соус бешамель. Любите жареную курочку.
Салаты рецепты: рецепт салата мимоза с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Рецепт Яблочного штруделя из Песочного теста тут
Рецепт пасхи в хлебопечке Lg видеоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Сайты кулинарной тематикиКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter