Сьомга у вершковому соусі
- Філе сьомги 400 г
- Цибуля порей 1 шт.
- Вершки 400 мл
- Масло вершкове 50 г
- Макаронні вироби (тальятелле) 8 шт.
- Креветки 100 г
- Лимон 0.5 шт.
- Спеції (сіль, перець, коріандр)
На вершковому маслі спасерувати нарізану кільцями цибулю порей.
Перекласти цибулю на тарілку і у сковорідку налити вершки. Нагріти, але не кип’ятити. Додати сіль, перець і трохи коріандру.
Сьомгу скибочками занурити у вершки і на невеликому вогні готувати 15-20 хвилин.
Обережно у киплячу підсолену воду занурити тальятелле, варити 7-10 хвилин.
Перекласти "гніздечка" на тарілку, зверху викласти сьомгу у соусі з цибулею пореєм.
Прикрасити креветками.
Первые блюда рецептыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт торта киевский. Вкуснейшие рецепты тут.
Крабовый Салат. Рецепты: салати з язика з фото. Готовим со вкусом.
Рецепты салатов с языком с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter