Сьомга у соєвому соусі
670
інгредієнти:
- Сьомга (філе) 500 г
- Морква 1 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Соєвий соус 2 ст.л.
Філе сьомги нарізати кубиками.
У глибоку сковорідку налити оливкову олію і розігріти.
Потім додати рибу і смажити, перевертаючи, 3-5 хвилин.
Потім залити водою і тушкувати.
Морквину натерти на крупній тертці.
Моркву додати до риби.
Потім додати соєвий соус і вичавити лимон.
Сіль, перець. Тушкувати до готовності.
Рецепт фасолевого тортаКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Праздничные новогодние рецепты блюдПраздничная компания. Праздничное агентство
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі