Сьомга у рукаві
- Сьомга (свіжа) 1 шт.
- Майонез 3 ст.л.
- Спеції для риби 1 ст.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Часник 1 зуб.
- Сік лимонний 1 ст.л.
- Лимон
- Помідор 1 шт.
- Гриби (печериці)
- Цибуля порей
- Сир твердий 50 г
Змішати усі інгредієнти для соусу: майонез, спеції, сіль, часник, лимонний сік.
Обмазати соусом рибу гарно.
У залишеному соусі обкачати гарно овочі для гарніру (печериці, помідор) і укласти до рибки.
Додати 2 часточки лимона до рибки і цибулю до овочів.
Овочі посипати тертим сиром і помістити у пакет для запікання, надрізавши його у декількох місцях для виходу зайвої пари. Поставити у духовку, розігріту до 180 градусів, на 40 хвилин.
Отриманий сік від рибки використовувати як соус.
Салат с капустой брокколи и лукомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить вкусный шашлык - приготовление канапе. Канапе здесь! Канапе к столу.
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт кофейного кекса www.recepti.biz.ua
Рецепт приготовления салат мимоза. Салат с тунцом мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter