Сьомга у фритюрі
823
інгредієнти:
- Сьомга (філе) 500 г
- Борошно 0.5 скл.
- Яйце 1 шт.
- Пиво світле 125 мл
- Лимон 0.5 шт.
- Олія рослинна
Рибу вимити, відокремити від шкіри і кісток і розрізати на порційні шматочки.
Посолити і скропити лимонним соком.
У пиво вбити яйце, додати борошно, посолити і ретельно перемішати.
Залишити кляр на 1 годину.
Рибу обваляти в борошні, занурити в кляр і смажити у фритюрі до готовності (приблизно 5-6 хвилин в залежності від величини шматка).
Мультиварка Philips - рецепты без выпечки. Рецепты здоровой выпечки.
Торт В Мультиварке Рецепты: рецепты тортов без выпечки. Рецепты здоровой выпечки.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі