Сьомга смажена в сухарях

ДРУГІ СТРАВИ
538 Сьомга смажена в сухарях
Фото - Сьомга смажена в сухарях
інгредієнти:
  • Сьомга свіжа (середина тушки)
  • Лимон 1 шт.
  • Перець чорний мелений
  • Сіль
  • Сухарі панірувальні
  • Олія оливкова

Приготувати панірувальні сухарі.

 

Залишки батона нарізати шматочками, а потім шматочки нарізати на брусочки, які відразу скласти у суху тарілку і залишити сушитися, наприклад, на підвіконні. Через кілька днів пропустити їх через м'ясорубку.

Середину тушки сьомги помити і висушути паперовими рушниками.

Відрізати черевце. Зняти шкіру і відокремити 2 половинки спини від хребта. В одержаних двох частин філе вийняти кісточки.

Розрізати кожну половинку на шматочки товщиною приблизно 2 см. 

Шматочки сьомги посипати чорним меленим перцем і скропити соком лимона. Дати трохи постояти.

Обваляти в сухарях. 

Швидко обсмажити з двох боків на добре розігрітій сковорідці з оливковою олією. 

 

Викласти на тарілку з паперовим рушником, посолити.

На гарнір ідеально підходить розсипчастий рис.

Під час їжі дуже смачно готові шматочки сьомги скропити соком лимона, соєвим соусом або гранатовим соусом.

 

 

 

 

 

 

 

 

Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты рождественской выпечки. Рецепты здоровой выпечки.

Сенсационный Термомикс ТМ5 - салаты из вареного сердца. Рецепт Бисквита В Мультиварке.