Сьомга смажена в сухарях
- Сьомга свіжа (середина тушки)
- Лимон 1 шт.
- Перець чорний мелений
- Сіль
- Сухарі панірувальні
- Олія оливкова
Приготувати панірувальні сухарі.
Залишки батона нарізати шматочками, а потім шматочки нарізати на брусочки, які відразу скласти у суху тарілку і залишити сушитися, наприклад, на підвіконні. Через кілька днів пропустити їх через м'ясорубку.
Середину тушки сьомги помити і висушути паперовими рушниками.
Відрізати черевце. Зняти шкіру і відокремити 2 половинки спини від хребта. В одержаних двох частин філе вийняти кісточки.
Розрізати кожну половинку на шматочки товщиною приблизно 2 см.
Шматочки сьомги посипати чорним меленим перцем і скропити соком лимона. Дати трохи постояти.
Обваляти в сухарях.
Швидко обсмажити з двох боків на добре розігрітій сковорідці з оливковою олією.
Викласти на тарілку з паперовим рушником, посолити.
На гарнір ідеально підходить розсипчастий рис.
Під час їжі дуже смачно готові шматочки сьомги скропити соком лимона, соєвим соусом або гранатовим соусом.
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты рождественской выпечки. Рецепты здоровой выпечки.
Сенсационный Термомикс ТМ5 - салаты из вареного сердца. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter