Сьомга по-італійськи
- Сьомга 200 г
- Бульйон (рибний) 200 мл
- Вино біле напівсолодке 20 г
- Цибуля ріпчаста 30 г
- Вершки 70 мл
- Лимон
- Імбир 3 г
- Салат (листя) 10 шт.
- Ікра червона 5 г
- Перець чорний
- Петрушка
- Лавровий лист 1 шт.
- Приправа ("Вегета")
- Перець червоний пекучий
Поставити на вогонь 200 г процідженого рибного бульйону у глибокій сковорідці. Посолити воду "Вегетою", додати лавровий лист, пару горошин чорного і червоного перцю, гілочку петрушки, 20 г білого напівсолодкого вина.
Маленьку, миту, але не очищену цибулину розрізати на дві частини, обсмажити тільки розрізаний бік цибулі і в бульйон. Занурити один, великий, цілісний шматок сьомги і тушкувати в цьому бульйоні до готовності.
Соус. 100 г бульйону вилити на сковорідку і випарити половину. У бульйон, що залишився ввести 70 г густих вершків, довести соус до слабкого загустіння. Готову сьомгу вийняти і викласти на лист салату. Зверху полити вершково-рибним соусом, посипати трохи червоною ікрою. Подати із часточкою лимона і свіжим імбиром.
Салаты мясные Рыбные рецепты http://recepti.biz.ua
Рецепты приготовления шубыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter