Сьомга по-італійськи

ДРУГІ СТРАВИ
752 Сьомга по-італійськи
Фото - Сьомга по-італійськи
інгредієнти:
  • Сьомга 200 г
  • Бульйон (рибний) 200 мл
  • Вино біле напівсолодке 20 г
  • Цибуля ріпчаста 30 г
  • Вершки 70 мл
  • Лимон
  • Імбир 3 г
  • Салат (листя) 10 шт.
  • Ікра червона 5 г
  • Перець чорний
  • Петрушка
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Приправа ("Вегета")
  • Перець червоний пекучий

Лосось припущений, по-італійськи інгредієнти Поставити на вогонь 200 г процідженого рибного бульйону у глибокій сковорідці. Посолити воду "Вегетою", додати лавровий лист, пару горошин чорного і червоного перцю, гілочку петрушки, 20 г білого напівсолодкого вина.

Маленьку, миту, але не очищену цибулину розрізати на дві частини, обсмажити тільки розрізаний бік цибулі і в бульйон. Занурити один, великий, цілісний шматок сьомги і тушкувати в цьому бульйоні до готовності.

Соус. 100 г бульйону вилити на сковорідку і випарити половину. У бульйон, що залишився ввести 70 г густих вершків, довести соус до слабкого загустіння. Готову сьомгу вийняти і викласти на лист салату. Зверху полити вершково-рибним соусом, посипати трохи червоною ікрою. Подати із часточкою лимона і свіжим імбиром. 

 

Салаты мясные Рыбные рецепты http://recepti.biz.ua

Рецепты приготовления шубыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

медовик или рыжик рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter