Сьомга під томатним соусом
- Сьомга (стейк) 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Селера (стебло) 2 шт.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Помідор (черрі, у власному соку) 1 бан.
- Приправа (із сушених помідорів із часником) 1 ч.л.
- Сік лимона 0.5 шт.
- Цукор 1 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Кріп 1 пуч.
- Петрушка 1 пуч.
Приготувати соус.
Часник і селеру дрібно нарізати і обсмажити на оливковій олії. Як тільки селера стане прозорою, додати помідори у власному соку разом із соком. Дати закипіти. Приправити приправою із сушених помідорів із часником. Перемішати. Посолити, додати цукор, трохи поперчити, полити соком лимона. Перемішати.
Стейки викласти у форму, залити приготовленим соусом, посипати дрібно нарізаною петрушкою і кропом, накрити фольгою і поставити у духовку на 10 хв при температурі 190°С. Після закінчення цього часу фольгу зняти і запікати без фольги ще 5 хв.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепты приготовления мясных салатов.
Рецепты пирогов и пирожков с фото: смачна вечеря рецепти. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Салат оливье рецепт языкСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Куриный шашлык, как в ресторане: шашлык из куриных сердец. Заказ шашлыков из отборного мяса.
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Мультиварка Philips - приготовление блюд в микроволновке рецепты.
Как приготовить летний салат - рецепты салатов с каперсами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter