Сьомга під томатним соусом

ДРУГІ СТРАВИ
779 Сьомга під томатним соусом
Фото - Сьомга під томатним соусом
інгредієнти:
  • Сьомга (стейк) 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Селера (стебло) 2 шт.
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Помідор (черрі, у власному соку) 1 бан.
  • Приправа (із сушених помідорів із часником) 1 ч.л.
  • Сік лимона 0.5 шт.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Кріп 1 пуч.
  • Петрушка 1 пуч.

Приготувати соус.

Часник і селеру дрібно нарізати і обсмажити на оливковій олії. Як тільки селера стане прозорою, додати помідори у власному соку разом із соком. Дати закипіти. Приправити приправою із сушених помідорів із часником. Перемішати. Посолити, додати цукор, трохи поперчити, полити соком лимона. Перемішати.

Стейки викласти у форму, залити приготовленим соусом, посипати дрібно нарізаною петрушкою і кропом, накрити фольгою і поставити у духовку на 10 хв при температурі 190°С. Після закінчення цього часу фольгу зняти і запікати без фольги ще 5 хв.

 

Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепты приготовления мясных салатов.

Рецепты пирогов и пирожков с фото: смачна вечеря рецепти. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Салат оливье рецепт языкСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Куриный шашлык, как в ресторане: шашлык из куриных сердец. Заказ шашлыков из отборного мяса.

www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Мультиварка Philips - приготовление блюд в микроволновке рецепты.

Как приготовить летний салат - рецепты салатов с каперсами.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter