Сьомга під сиром
833
інгредієнти:
- Сьомга 1 кг
- Спеції
- Яйце куряче 2 шт.
- Олія 100 г
- Сир твердий 200 г
- Вершки 200 г
- Лимон 1 шт.
- Маслини (без кісточок)
- Зелень (петрушка) 0.5 пуч.
Сьомгу почистити і нарізати шматочками упоперек хребта (товщиною 1,5-2 см).
Залишити хвилин на 5-10.
Обсмажити на олії.
Викласти рибку у форму з бортами.
Заправка: натерти сир на дрібній тертці, залити вершками, перемішати, додати сіль і перець.
На рибку викласти порізаний часточками лимон і рівномірно залити заправкою.
У розігріту до 180 градусів духовку поставити рибку на 30-35 хвилин.
Готову рибу викласти на тарілки, прикрасити гілочками зелені, маслинами, можна покласти лимон.
Рецепт Бисквита В Мультиварке - салати з серцем.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кекс з яблуками рецепт. Простые рецепты блюд.
Рецепты с творогом фотоКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі