Сьомга під ніжною шубкою
- Майонез 150 г
- Вода (кип´ячена) 100 г
- Сир твердий 150 г
- Сир копчений (Чечіль) 150 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Сир плавлений 150 г
- Сьомга (свіжа) 1.2 кг
- Приправа (для риби) 1 шт.
- Спеції (сіль, перець)
Рибу почистити, нарізати на шматки і змастити спеціями (залишити на 15 хвилин).
Приготувати шубку (змішати майонез, воду, яйця, сири натерти на крупній тертці, плавлений сир викласти ложкою добре перемішавши і заправити спеціями).
Викласти рибку на форму і залити шубкою, рівномірно розподілити сирну масу.
Поставити в духовку на 50 хвилин при температурі 180 градусів.
Салаты с яблоками рецепты приготовленияКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Как приготовить летний салат - салат из моря продуктов. Водяные форсунки.
Выращивание перепелов на мясо - перепела жареные. Перепела в домашних условиях.
Готовим со вкусом - рецепты салат с морепродуктами.
Готовим со вкусом: рецепты пошаговые с фото. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Рецепт торту пяна вишняРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter