Сьомга на грибній подушці
- Сьомга (стейк) 1 шт.
- Печериці 250 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Сир плавлений (вершковий) 50 г
- Сухарі панірувальні
- Олія оливкова
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Сік лимонний
Маринад: оливкова олія, сік лимона, сіль, перець чорний мелений. Все змішати.
Якщо великий стейк, розрізати на дві частини і покласти у маринад.
Помити і нарізати гриби і цибулю.
Умочуючи в оливкову олію, обсмажити гриби і цибулю на розпеченій сковорідці.
Дістати сьомгу із маринаду і обсмажити із кожної сторони до рум'яної скоринки (2-3 хв).
Викласти обсмажену сьомгу у форму для запікання, намазати плавленим сиром і обсипати панірувальними сухарями.
У цю ж форму укласти обсмажені гриби з цибулею і відправити у розігріту духовку хвилин на 10.
http://recepti.biz.uaНовости, фотографии, аудио- и видеоматериалы болельщиков Спартака
Потрясающе вкусный салат - салат з рибою. Производство и продажа лодок РИБ.
Рецепт салат морепродуктовСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
recepti.biz.ua индийская кухня чатни рецепты
Майонез олком составРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
ЗдесьРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter