Сьомга із зеленим горошком, запечена у вершках
752
інгредієнти:
- Філе сьомги 350 г
- Горошок зелений 100 г
- Часник 2 зуб.
- Вершки (30-35%) 100 г
- Лимон (лайм)
- Сіль
- Гірчиця 3 ч.л.
- Мед (рідкий або кленовий сироп) 2 ч.л.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Перець чорний
Філе сьомги розрізати на 4-6 частин.
Посолити, поперчити і замаринувати в суміші з гірчиці, оливкової олії, подрібненого часнику і меду.
Викласти у вогнетривку посудину.
Додати зелений горошок, вершки і на шматочки покласти по півчасточки лимона.
Запікати в розігрітій до 200-220°C духовці близько 10 хвилин.
Открой свой интернет-магазин - рецепти з фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz.ua рецепт диетического завтрака
Рецепты блюд из рыбы для детей от годаКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі