Сьомга із соусом "Наршараб"
628
інгредієнти:
- Сьомга 500 г
- Гранат 3 шт.
- Перець чорний мелений
- Олія рослинна
Із гранатів вичавити сік і поставити на повільний вогонь. Варити близько години, помішуючи, доки не загусне. У кінці додати чорний перець. Соус готовий.
Сьомгу нарізати на порційні шматочки і обсмажити на олії до золотистої скоринки.
Сьомгу розкласти по тарілках, полити соусом.
Поделись рецептом - выиграй призы - кулинарные рецепты с фотографиями.
ЗдесьКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі