Сьомга із сирним кремом
643
інгредієнти:
- Сьомга (стейк) 2 шт.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Лимон 0.25 шт.
- Спеції (сіль, лимонний перець)
- Зелень (кріп, петрушка) 1 пуч.
- Сир домашній (0 - 2%) 200 г
- Йогурт (натуральний) 125 г
Видавити лимонний сік, додати оливкову олію, спеції. Натерти цією сумішшю рибу з двох сторін і укласти порційно на фольгу.
Закрити фольгою рибу зі всіх сторін, поставити в духовку, розігріту до 200 градусів, приблизно на 20 хвилин.
Для приготування сирного крему дрібно нарізати зелень. Сир посолити, розім'яти виделкою, додати до нього зелень і склянку йогурту.
Подавати рибу із сирним кремом.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты бездрожжевого теста для хлеба.
Карл шумахер рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепт приготовления салата сельдь по шубой тут
Мимоза рецепт салатаПривезем свежие продукты для салата и расскажем как приготовить
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі