Сьомга "Багатий улов"
- Філе сьомги 4 шт.
- Картопля 500 г
- Сир твердий 100 г
- Майонез 100 г
- Вершки жирні 100 г
- Помідор черрі 12 шт.
- Оливки 12 шт.
- Листя салату
- Сіль, перець
- Кріп
- Часник 1 зуб.
Картоплю очистити, промити, натерти на крупній тертці. Посолити. Натерту картоплю на 2 хвилини занурити у підсолений окріп. Злити.
В ошпарену картоплю ввести вершки і обережно перемішати.
Філе сьомги посолити, поперчити, укласти порційні шматки на змащене олією деко. Масу із картоплі з вершками викласти на підготовлені філе сьомги.
Сир натерти на середній тертці. Додати натертий часник. Перемішати із майонезом. Викласти на порційний шматочки рибки. Поставити у духовку при температурі 180-200 градусів на 20 хвилин.
На листя салату викласти приготовлені стейки, прикрасити нарізаними оливками та помідорами черрі. Прикрасити гілочками кропу.
Рецепты приготовления блюд: салати з фото рецепти.
Рецепт борща украинскогоВареники, галушки, ньокки, равиоли - оригинальные рецепты
Кулинарные рецепты: рецепты панакоты с фото.
Заправка салата. Заправка к греческому салату.
Кексы кофейныеУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter