Сьомга
- Риба (сьомга) 1 кг
- Лимон 1 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Консерва рибна 1 бан.
- Сир 300 г
- Олія оливкова 1 скл.
- Спеції (французькі трави)
- Часник
- Майонез
- Зелень
- Сіль
- Перець
Сьомгу обробити на стейки, замаринувати в оливковій олії із соком одного лимона, перцем, сіллю і французькими травами (30 хвилин). Сир натерти на крупній тeртці і перемішати з консервами, майонезом і часником. Мариновану сьомгу обваляти в яйці і злегка обсмажити з обох сторін. Укласти стейки сердечком, у середину покласти змішані консерви з сиром, загорнути у фольгу і запікати в духовці 20 хвилин при температурі 200 градусів. Гарячу готову рибу посипати тeртим сиром і прикрасити зеленню.
Купить кондитерку - торт на день народження.
Торты без выпечки рецептыКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Духовой шкаф Beko - рецепт мясо с черносливом в духовке. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Торты без выпечки рецепты http://recepti.biz.ua
Вкусные рецепты для похудения: рецепты салатов с каперсами. Рецепты Приготовления.
Домашний майонез на молоке. Постный майонез в домашних условиях.
www.recepti.biz.ua пирог со шпинатом рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter