Сом, запечeний під сирно-грибною ковдрою
- Сом 1 кг
- Печериці 400 г
- Сметана 200 г
- Сир твердий 150 г
- Цибуля 4 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Олія рослинна
- Борошно
- Приправа (сіль, перець, базилік сушений, імбир мелений)
Печериці помити, порізати, викласти у сковороду і протушкувати у невеликій кількості води 5 хвилин, потім воду злити, додати сіль, базилік і імбир. Нарізати цибулю півкільцями, додати до грибів і обсмажити із соняшниковою олією до прозорості цибулі.
Стейки сома промити, обсушити, обробити на порційні шматки, посолити, поперчити, полити соком лимона і відставити на годину. Потім шматки сома обваляти в борошні й злегка обсмажити.
Викласти у вогнетривку форму обсмажені стейки сома, зверху - обсмажені з цибулею печериці, залити сметаною і відправити у розігріту до 180-200 градусів духовку на 15 хвилин, після чого вийняти страву, посипати натертим сиром і запікати ще хвилин 10.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты тортов на любой вкус - ореховый торт без муки рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты для пароварки, вкусно: французские салаты рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
ЗдесьВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического
приготовление пищи в микроволновке рецепты
Вкусные рецепты с фото на пасхуКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Ян кульков фото тут
Оладьи тыквенные с творогомоладьи тыквенные
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter