Сом у томатному соусі
- Філе рибне (сом) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Бульйон рибний 3 скл.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Борошно
- Олія рослинна
- Перець чорний (мелений)
- Цукор
- Сіль
Філе помити, обсушити, порізати порційними шматками.
Посолити, поперчити.
Обсмажити із двох боків на олії на гарячій сковорідці.
Приготувати соус.
Цибулю очистити і крупно нарізати.
Моркву очистити і натерти на крупній тертці.
Злегка обсмажити цибулю.
У процесі обсмажування додати дрібку цукру.
Потім додати моркву і обсмажити ще кілька хвилин.
В обсмажені овочі додати 2 столові ложки томатної пасти, перемішати і протушкувати дві хвилини.
Потім налити рибний бульйон (3 склянки), перемішати і тушкувати на повільному вогні хвилин 15.
Розкласти рибку по тарілках, залити соусом і дати охолонути.
Прикрасити зеленню.
Грильяжный торт, недорого! Жми: как испечь грильяжный торт.
Крем для торта из йогурта и сметаныЭфирные масла, кремы
Купить бытовую химию оптом: как дома сделать йогурт без йогуртницы.
Рецепты для мультиварки, вкусно - кулинарные рецепты первые блюда.
Сделать йогурт в домашних условияхПроизводство йогуртов. Молоко, кефиры, йогурты, творожки и др
Рецепты здоровой выпечки - простые рецепты десертов без выпечки с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter