Сом, тушкований у горщику
- Сом (філе свіже) 600 г
- Картопля 2 шт.
- Цибуля зелена 1 шт.
- Огірок (маринований) 1 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Вино червоне солодке (Мадера) 4 ст.л.
- Суміш перців (мелених)
- Сік томатний 6 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Із тушки сома відокремити філе, нарізати кубиками 2х2 см. Картоплю очистити і порізати кубиками 2х2 см. Цибулю обсмажити у вершковому маслі до золотавої скоринки. На дно горщиків покласти обсмажену цибулю (приблизно половину від загальної кількості), покласти шматочки рибного філе, прикрити зверху іншою цибулею. Поверх цибулі покласти нарізаний дрібними кубиками огірок. Зверху картоплю. Додати сіль і перець. Полити кожен горщик двома столовими ложками Мадери. Додати по 3 ст. ложки томатного соку у кожен горщик, закрити кришками і поставити в духовку 200 градусів на 30 хв. Через 30 хвилин відкрити кришечки і залишити в духовці ще на 30 хв. Після готовності посипати зеленню.
Торты на заказ в Королеве - торт на день народження. Купить кондитерку.
Купить кондитерку: пирог в разъемной форме.
Кулинарных рецептов блюд из рыбыКулинарные рецепты. Рецепты блюд. Рецепты всевозможных диет
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт борщ с буряком. Очень вкусные рецепты борща.
Рецепт салат креветки авокадо. Рецепты салатов из авокадо.
Капуста выращивание: посуда для квашения капусты. Купить капусту.
Готовим со вкусом: рецепты салаты. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter